Суп з креветками – це дійсно той рецепт, який одночасно є і швидким, і простим, і дуже апетитним!
Інгредієнти: |
- Королівські креветки – 500 г
- Молоко – 3 склянки
- Бульйон – 2 склянки
- Ріпчаста цибуля – 0,5 шт.
- Цибуля-порей – 3 пера
- Селера – 2 стебла
- Часник – 3 зубчики
- Базилік – 1 гілочка
- Борошно – 2 ст.л.
- Томатна паста – 2 ст.л.
- Оливкова олія – 4 ст.л.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Натуральна морськая сіль ТМ “Salute di Mare” – за смаком
|
Як приготувати:
1. У глибокому сотейнику розігріваємо оливкову олію та обсмажуємо в ній спочатку подрібнену половину цибулини, потім додаємо подрібнену селеру.
2. Додаємо борошно і томатну пасту. Перемішуємо суміш і тушкуємо на слабкому вогні кілька хвилин.
3. Тепер заливаємо в сотейник молоко і бульйон. Гарненько все перемішуємо і доводимо суміш до кипіння, потім додаємо очищені креветки.
4. Після повторного закипання супу додаємо в сотейник пропущений через прес часник, лавровий лист, натуральну морську сіль ТМ “Salute di Mare”, подрібнені пір’я зеленої цибулі і листя базиліка. Варимо суп 7-10 хвилин і розливаємо по тарілках.
Смачного!