Ніжний і легкий суп з цукіні з додаванням ароматного сиру подарує вам справжню кулінарну насолоду. Адже в цьому супі все гармонійно – шовковиста текстура, неповторний смак і аромат.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Почистіть цибулю і часник, дрібно порубайте їх. Очистіть картоплю і натріть її на крупній тертці.
2. Кабачок розріжте в довжину на четвертинки і поріжте скибочками в 1 см.
3. Дрібно порубайте петрушку. У глибокій каструлі нагрійте оливкову олію і вершкове масло. Обсмажте цибулю і часник до прозорого кольору. Додайте натерту картоплю і також трохи обсмажте. Якщо додаєте корицю, додайте її на цьому етапі.
4. Залийте овочевим бульйоном, накрийте кришкою, доведіть до кипіння і варіть на середньому вогні 10 хвилин. Додайте в суп цукіні і варіть ще 5-10 хвилин.
5. Зніміть каструлю з плити, влийте вершки, дістаньте корицю, якщо вона у вас була. Пюріруйте суп блендером. Додайте морську сіль з ламінарією, поперчіть, додайте цукор і лимонний сік. Розлийте суп по глибоких тарілках. Присипте зеленню петрушки і пармезаном, сприсніть невеликою кількістю оливкової олії.
Смачного!