Про легендарний український борщ знають у всьому світі. Про те, як його приготувати, Ви можете дізнатися в цьому рецепті.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Відварюємо крутий м’ясний бульйон і проціджуємо його. М’ясо відкладаємо вбік, щоб охололо.
2. Буряк і цибулю очищаємо від шкірки і нарізаємо соломкою. Буряк тушкуємо в розігрітій сковороді на вершковому маслі (1 ст.л.) з додаванням оцту і томатного пюре 15-20 хвилин. В іншій сковороді розтоплюємо вершкове масло, обсмажуємо в ньому борошно, потім додаємо цибулю і прожарюємо суміш ще кілька хвилин.
3. М’ясний бульйон доводимо до кипіння, відправляємо в нього нарізану кубиками картоплю. Доводимо до кипіння, і додаємо крупно нарізану капусту, тушкований буряк і натуральну морську сіль ТМ “Salute di Mare”. Проварюємо борщ 10-15 хвилин, потім додаємо підсмажену цибулю з борошном, нарізане шматочками м’ясо, лавровий лист і чорний перець. Варимо до готовності капусти і картоплі.
4. Перед подачею до столу борщ розливаємо по тарілках, додаємо в нього сметану і посипаємо дрібно нарубаною зеленню.
Смачного!