Хочете приготувати щось оригінальне і вегетаріанське? Баклажани з томатами та сиром – класичне і при цьому незаяложене поєднання.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Баклажани вимиваємо та обсушуємо паперовим рушником. Нарізаємо їх уздовж тонкими смужками.
2. Лист пергаменту змащуємо рослинним маслом. Викладаємо на нього скибочки баклажанів, додаємо натуральну морську сіль ТМ «Salute di Mare». Відправляємо форму в гарячу духовку і запікаємо близько 35 хвилин, поки баклажани не підрум’яняться.
Порада! Назва морської солі Salute di Mare («Салюте ді Маре») в перекладі з італійської означає «здоров’я моря». Такий опис підтверджено природним способом видобутку і збереженням у складі солі більше 40 цінних мінералів. З такою приправою будь-яка страва заграє новими смаковими барвами і стане джерелом корисних речовин!
3. Квадратну форму для запікання вистилаємо пергаментом, змащуємо 1 ст.л. рослинної олії і ставимо на застелене пергаментом деко.
4. Помідори вимиваємо, видаляємо плодоніжки і насіння. М’якоть помідорів нарізаємо. Додаємо морську сіль і перець.
5. Сир змішуємо з песто і 30 мл води. Приправляємо масу морською сіллю і перцем.
6. Викладаємо у форму шарами баклажани, томатну і сирну суміші. Запікаємо в розігрітій до 180 ° C духовці 20 хвилин.
7. Розмарин вимиваємо, обриваємо голочки. Картоплю вимиваємо, очищаємо і нарізаємо кубиками. Змішуємо їх з рештою оливкової олії, розмарином і морською сіллю. Викладаємо картоплю на деко поруч з формою, запікаємо ще 20 хвилин.
8. Виймаємо террин з форми, нарізаємо його скибочками і подаємо з картоплею.
Смачного!