Брускетта з лисичками
Бувають ситуації, коли необхідно швидко приготувати велику кількість закусок. І впоратися з цим завданням допоможе брускетта з лисичками — бутербродики із запеченого хліба з начинкою із сиру і лисичок!
Інгредієнти: |
На 4 порції:
|
Як приготувати:
1. Скибочки хліба запікаємо в духовці до рум’яності (хвилин 10-15).
2. Гриби перебираємо, очищаємо і промиваємо. Обсмажуємо їх на оливковій олії з натуральною морською сіллю ТМ «Salute di Mare» і часником. Поки готуються гриби, помідор обполіскуємо і нарізаємо невеликими кубиками. Як тільки лисички будуть готові, додаємо до них помідор і листя чебрецю. Тушкуємо суміш до випаровування рідини.
3. Запечені скибочки хліба намазуємо вершковим сиром, зверху викладаємо гриби з помідорами. Прикрашаємо брускетту листям чебрецю.
Смачного!