Картопля з грибами запечена у духовці – це не просто смачна, а ще й красива страва! Ми допоможемо Вам в точності слідувати рецептурою і приготувати 100% очікуваний результат!
Інгредієнти: |
- Картопля – 15 шт.
- Печериці – 2 кг
- Часник – 8 зубчиків
- Оливкова олія – 2 ст.л.
- Цибуля шалот – 3 шт.
- Петрушка – 1 пучок
- Чорний мелений перець – щіпка
- Натуральна морська сіль ТМ «Salute di Mare» – 2 ст.л.
|
Як приготувати:
1. Картоплю ретельно промиваємо під проточною водою, гарненько видаляючи всі забруднення. Натираємо її поверхню оливковою олією і посипаємо натуральною морською сіллю ТМ «Salute di Mare». Викладаємо цілі картоплини на деко, застелене фольгою, і випікаємо в розігрітій до 200 духовці 15-20 хвилин.
2. Гриби промиваємо під проточною водою і обсушуємо паперовим рушником. Нарізаємо пластинами. Петрушку обполіскуємо і обриваємо листочки.
3. Цибулю-шалот обполіскуємо і нарізаємо кільцями.
4. Випечену картоплю охолоджуємо, розрізаємо вздовж навпіл і акуратно вирізаємо серцевини.
5. Змішуємо гриби, цибулю, половину петрушки, вичавлений часник, чорний перець і морську сіль. Перемішуємо всю суміш до однорідності і фаршируємо нею картоплю. Накриваємо фольгою і випікаємо в духовці знову 15-20 хвилин. Перед подачею посипаємо картоплю з грибами рештою петрушки.
Смачного!