Неймовірно швидкий і легкий у приготуванні салат з руколою і моцарелою, який додасть сил і освіжить навіть у найспекотніший літній день.
Інгредієнти: |
- Кабачки – 2 шт.
- Бакалажани – 2 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Натуральна морська сіль Крупна ТМ “Salute di Mare” – 0,5 ст.л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч.л.
- Оливкова олія – 1 ст.л.
- Зелень базиліка – для прикраси
|
Як приготувати:
1. Кабачки і баклажани подрібнюємо чверть-кільцями. Додаємо до них трохи солі, щоб вийшла зайва рідина.
2. У цей час моркву натираємо на середній тертці, цибулю ріжемо півкільцями. Помідори ріжемо маленькмі кубиками.
3. Закладаємо овочі в мультиварку: спочатку моркву, потім цибулю, бакалажани, кабачки і помідори. Зверху посипаємо натуральною морською сіллю ТМ “Salute di Mare”, чорним меленим перцем і поливаємо оливковою олією.
Порада! Якщо не додавати до овочевого рагу олію, то воно вийде дієтичним і піде на користь Вашому здоров’ю! Відсутність олії не означає, що овочі пригорять, навіть навпаки – рагу вийде ніжним і повітряним!
4. Включаємо режим “гасіння” на 1 годину. Перед подачею до столу тарілки з овочевим рагу прикрашаємо зеленню базиліка.
Смачного!