Зовсім мало часу для приготування обіду або вечері? Є ідея! Плавлені сирки, запечені з овочами – це і швидко, і незвично, і смачно!
Інгредієнти: |
На 2 порції: - Плавлені сирки – 2 упаковки (200 г)
- Помідори черрі – 150 г
- В’ялені оливки – 3 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Каперси – 1 ст.л.
- Лимон – половинка
- Розмарин – 2 гілочки
- Соус чилі – 1 ст.л.
- Оливкова олія – 1 ст.л.
- Натуральна морська сіль дрібна ТМ «Salute di Mare» – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
|
Як приготувати:
1. Часник очищаємо і дрібно нарізаємо. Черрі обполіскуємо і розрізаємо на четвертинки. Оливки нарізаємо шматочками. З половинки лимона вичавлюємо лимонний сік. Розмарин обполіскуємо, обриваємо голочки і подрібнюємо їх. З каперсів зливаємо маринад.
2. Змішуємо помідори, часник, лимонний сік, розмарин, соус чилі, оливки і оливкову олію. Додаємо натуральну морську сіль ТМ «Salute di Mare» і чорний перець. Перемішуємо.
3. З фольги вирізаємо 2 однакових аркуша розміром 30х30 см. На серединку кожного з них викладаємо плавлений сирок і зверху рівномірно розподіляємо овочеву заправку. Загортаємо фольгу і випікаємо сирки в розігрітій до 180 С духовці 15 хвилин.
Смачного!