Запечені мідії – це не тільки дуже смачна, але й не менш красива страва. Їх можна подати і на сімейну вечерю, і на свято, і навіть на романтичний вечір…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Якщо мідії заморожені, необхідно їх розморозити. Потім гарненько їх промиваємо під проточною водою, очищаючи всі стулки.
2. Відварюємо мідії 15 хвилин в злегка підсоленій воді. Кожна раковина повинна відкритися. Якщо якісь залишилися закритими, їх в їжу використовувати не можна.
3. Остуджуємо мідії та акуратно відокремлюємо м’ясо від раковин, потім повертаємо на місце.
4. Часник і помідор подрібнюємо в блендері, щоб отримати пюре.
5. У кожну раковину поверх м’яса укладаємо по маленькому шматочку вершкового масла, 1 чайній ложці помідорової суміші і натертий сир. Наверх додаємо чорний мелений перець і подрібнюємо натуральну морську сіль з сумішшю італійських трав ТМ “Salute di Mare” за допомогою зручного млина. Випікаємо 20 хвилин при 180 С.
Порада! Використання натуральної морської солі з сумішшю італійських трав ТМ “Salute di Mare” збагатить смак Вашого блюда і підкреслить ніжний вишуканий смак самих мідій.
Смачного!