Морква по-корейськи вже давно стала звичним гостем на наших столах. А якщо хтось ще не знає рецепт її приготування, ТМ “Salute di Mare” поділиться декількома секретами…
Інгредієнти: |
- Морква – 500 г
- Цибулина – 1 шт.
- Часник – 4 зубчики
- Оцет 9% – 4 ст.л.
- Цукор – 2 ст.л.
- Натуральна морська сіль Крупна ТМ “Salute di Mare” – 2 ч.л.
- Мелений коріандр – 1 ч.л.
- Рослинна олія – 70 г
- Перець чорний мелений – дрібка
|
Як приготувати:
1. Морквину очищаємо від шкірки і натираємо соломкою, краще всього використовуючи спеціальну терку для моркви по-корейськи.
2. Моркву укладаємо в мисочку і додаємо до неї всі прянощі: натуральну морську сіль ТМ “Salute di Mare”, чорний мелений перець, мелений коріандр і цукор. Зверху поливаємо оцтом. Злегка розминаємо всю масу і залишаємо в мисочці поки не піде сік.
3. У сковороді розтоплюємо рослинну олію і засмажуємо на ній нарізану кубиками цибулю до коричневого кольору. Потім видаляємо цибулю зі сковороди за допомогою шумівки, а саму олію виливаємо в моркву.
4. Часник пропускаємо через прес і додаємо його до моркви. Всю масу добре перемішуємо і відправляємо в холодильник на ніч.
Смачного!