Ароматний освіжаюче-пряний салат з руколою, креветками і помідорами додасть сил і підніме настрій навіть у найважчий день.
Інгредієнти: |
На 1 порцію: - Рукола – 0,3 пучка
- Креветки – 150 г
- Зелений салат – 0,3 пучка
- Помідори черрі – 40 г
- Оливкова олія – 2 ст.л.
- Лимонний сік – 2 ст.л.
- Соєвий соус – 1 ст.л.
- Біле сухе вино – 1 ст.л.
- Суміш натуральної морської солі і перцю в млині ТМ «Salute di Mare» – за смаком
|
Як приготувати:
1. Креветки відварюємо в киплячій підсоленій воді 3 хвилини. Потім відкидаємо їх на друшляк і обполіскуємо холодною водою. Очищаємо від панцирів, потім обсмажуємо їх на 1 ст.л. оливкової олії кілька хвилин, щоб креветки підрум’янилися. Укладаємо їх в мисочку і поливаємо 1 ст.л. лимонного соку і соєвим соусом. Даємо їм кілька хвилин замаринуватися.
2. Поки маринуються креветки, салатне листя розриваємо руками і вкладаємо в тарілку. Помідори розрізаємо на половинки і укладаємо на листя салату. Зверху укладаємо замариновані креветки.
3. Салат зверху поливаємо лимонним соком, оливковою олією і вином. За допомогою млинка ТМ «Salute di Mare» отримуємо свіжомелену морську сіль і суміш перців прямо у салатнику! Перемішуємо салат і подаємо до столу.
Смачного!