Рецептів вінегрету існує стільки ж, скільки людей його готує. Але ТМ “Salute di Mare” змогла знайти для Вас класичний рецепт цього легендарного салату…
Інгредієнти: |
- Картопля – 3 шт.
- Буряк – 1 шт.
- Солоний огірок – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Квашена капуста – 100 г
- Квасоля – 100 г
- Цибулина – 1 шт.
- Натуральна морська сіль Середня ТМ “Salute di Mare” – 0,5 ч.л.
- Зелень – за смаком
- Рослинна олія – 2-4 столових ложок
|
Як приготувати:
1. Квасолю замочуємо на ніч, вранці відварюємо до готовності. В окремій каструлі варимо буряк. У третій каструлі – моркву і картоплю.
2. Відварені овочі охолоджуємо, потім нарізаємо кубиками. Солоний огірок і цибулину так само нарізаємо кубиками.
3. Нарізаний буряк поливаємо рослинним маслом, в такому випадку салат вийде різнокольоровим.
4. У салатниці змішуємо нарізані овочі, квасолю, квашену капусту. Додаємо натуральну морську сіль ТМ “Salute di Mare” і рослинне масло. Перемішуємо салат і прикрашаємо його зеленню.
Смачного!