Гарбуз і яблука зберігаються цілий рік, тому рагу в гарбузі можна приготувати коли тільки захочеться. А завдяки дизайну «горщика», страва виглядає дійсно феєрично.
Інгредієнти: |
На 2 порції:
- Гарбуз (невеликий) – 1 шт.
- Нежирне м’ясо – 400 г
- Яблуко – 1 шт.
- М’якоть гарбуза – 100 г
- Ріпчаста цибуля – 1 шт.
- Лисички – 100 г
- Оливкова олія – 2 ст.л.
- Бульйон – 0,7 склянки
- Натуральна морська сіль ТМ «Salute di Mare» – за смаком
- Чорний мелений перець – за смаком
- Лавровий лист – 1-2 шт.
|
Як приготувати:
1. М’ясо нарізаємо кубиками. Яблуко очищаємо від шкірки і серцевини, нарізаємо великими кубиками. Такими ж кубиками нарізаємо м’якоть гарбуза. Цибулю очищаємо і подрібнюємо. Лисички промиваємо і перебираємо.
2. Злегка обсмажуємо м’ясо на оливковій олії. Додаємо цибулю, пасеруємо її до золотистого кольору.
3. У гарбуза зрізаємо верхівку у вигляді кришечки. Очищаємо гарбуз від насіння і укладаємо його на деко. Змішуємо обсмажені м’ясо з цибулею, яблуко, м’якоть гарбуза і лисички. Викладаємо рагу в гарбуз, зверху укладаємо лавровий лист, солимо і перчимо. Заточені в кристалах морської солі бульбашки повітря допоможуть розкрити всі смакові відтінки страви і збагатити комплексом корисних мінеральних речовин.
4. Заливаємо рагу бульйоном. Накриваємо гарбуз зрізаною верхівкою. Запікаємо страву в розігрітій до 180-200 ° C духовці 45-50 хвилин.
Смачного!