Це такі собі рибні котлети, які після приготування потрібно протушкувати в сметані. Наскільки смачними вийдуть такі рибні кульки – спробуйте самі!.
Інгредієнти: |
- Рибне філе – 400 г
- Цибулина – 1 шт.
- Зелень (петрушка, кінза і т.д.) – по кілька гілочок
- Яйце – 1 шт.
- Сметана – 0,5 склянки
- Натуральна морська сіль ТМ «Salute di Mare» – 1 ч.л.
- Чорний мелений перець – 0,5 ч.л.
- Рослинна олія – для смаження
|
Як приготувати:
1. Зелень промиваємо під проточною водою, обсушуємо паперовим рушником і подрібнюємо.
2. Рибне філе промиваємо, обсушуємо від зайвої вологи і дрібно нарізаємо. Цибулину очищаємо від шкірки і також дрібно нарізаємо. Змішуємо рибу з цибулею.
3. До суміші додаємо куряче яйце, рубану зелень, натуральну морську сіль ТМ «Salute di Mare» і чорний мелений перець. Гарненько все перемішуємо до однорідності.
4. З фаршу формуємо невеликі котлетки-кульки і обсмажуємо їх на рослинному маслі з усіх боків до рум’яної скоринки.
5. Обсмажені рибні котлетки перекладаємо у форму для випічки, поливаємо сметаною і відправляємо в розігріту духовку на 15-20 хвилин.
Смачного!