Млинці з куркою, грибами і сиром любить багато хто. А як зробити так, щоб звичні прості ласощі могли по-справжньому здивувати – питання складне. Відповідь на нього підготувала ТМ «Salute di Mare», представляючи запіканку з ласих млинців з куркою і грибами під сиром.
Інгредієнти: |
На 4 порції:
- Вода – 1 склянка
- Молоко – 1 склянка
- Борошно – 150 г
- Яйця – 1 шт.
- Розпушувач – 0,5 ч.л.
- Рослинна олія – 1 ст.л.
- Гриби – 200 г
- Куряче філе – 300 г
- Цибулина – 1 шт.
- Твердий сир – 150 г
- Натуральна морська сіль Середня ТМ «Salute di Mare» – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
|
Як приготувати:
1. У мисочку заливаємо воду і молоко, вбиваємо яйце, додаємо натуральну морську сіль ТМ «Salute di Mare» і збиваємо всю масу вінчиком. Потім додаємо борошно, розпушувач і рослинну олію, гарненько перемішуємо. Випікаємо млинчики на розігрітій сковороді.
2. Куряче філе і гриби нарізаємо маленькими шматочками. Цибулю подрібнюємо і обсмажуємо до золотистого кольору, потім додаємо до них курку та гриби, приправляємо морською сіллю і чорним перцем. Перемішуємо і прожарюємо 15 хвилин.
3. Начинку розподіляємо по млинцям і звертаємо їх рулетиком. Потім нарізаємо на невеликі роли. Викладаємо роли з млинців на форму для випічки і посипаємо зверху тертим сиром. Запікаємо в розігрітій до 180 С духовці 15 хвилин.
Смачного!