Курячий суп – це завжди дуже смачно. А якщо зробити його з плавленим сиром і за французьким рецептом, захопленню від такої страви не буде меж…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. У середню каструлю (на 3 л) закладаємо куряче філе і заливаємо холодною водою. Доводимо до кипіння, додаємо 1 ч.л. натуральної морської солі ТМ “Salute di Mare”, духмяний перець горошком і лавровий лист. Варимо ще 20 хвилин, потім м’ясо витягаємо і охолоджуємо. Бульйон залишаємо ледве-ледве кипіти.
2. У цей час очищену картоплю нарізаємо середніми кубиками. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Моркву натираємо на тертці. Остигле філе нарізаємо невеликими шматочками. Плавлений сир натираємо на крупній тертці або нарізаємо дрібними кубиками.
3. Спочатку в киплячий бульйон додаємо картоплю, доводимо до кипіння і проварюємо 7 хвилин.
4. У цей час у сковороді розігріваємо вершкове масло, засмажуємо цибулю до золотистого кольору і додаємо моркву. Додаємо трохи солі і меленого перцю, прожарюємо ще пару хвилин і відправляємо зажарку в суп і проварюємо 5 хвилин.
5. Потім додаємо в суп нарізане м’ясо. Через 3-4 хвилини додаємо плавлений сир і гарненько його перемішуємо, щоб сир розплавився і бульйон був однорідної консистенції. Вимикаємо вогонь.
6. Перед подачею до столу суп в тарілках прикрашаємо зеленню і грінками.
Смачного!