Крем-суп – це шедевр невідомого генія, адже його можна приготувати з будь-яких продуктів, і він вийде одночасно і ситним, і легким. Все, що для нього потрібно – це озброїтися блендером і терпінням. За основу супу візьмемо шпинат, так як він неймовірно корисний, а для більш ніжної структури в крем-суп можна додати вершки. Плюс доповнимо страву лососем, прикрасимо зеленню, і отримаємо справжній шедевр в своїй тарілці!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Нарізаємо цибулю кубиками, підрум’янюємо її на сковороді з оливковою олією. Додаємо порубані листя шпинату і обсмажуємо 1-2 хв.
Порада! Якщо Ви використовуєте заморожений шпинат, то його потрібно спочатку відварити: кидаємо заморожені листя в киплячу воду, чекаємо коли вода закипить знову і проварюємо хвилину-дві
2. Вливаємо бульйон в блендер і додаємо до нього підсмажену цибулю зі шпинатом. Збиваємо до консистенції пюре.
3. У невелику каструлю виливаємо вершки, доводимо їх до кипіння і даємо трохи покипіти. Вимикаємо вогонь.
4. З блендера переливаємо вміст у велику каструлю (в якій будемо готувати суп), нагріваємо на великому вогні. Додаємо морську сіль ТМ «Salute di Mare» і спеції. Морська сіль додасть неповторних смакових відтінків готовому супу. Не доводячи до кипіння, зменшуємо вогонь, додаємо гарячі вершки, гарненько все перемішуємо до отримання однорідної маси, і томимо на дуже маленькому вогні хвилин 10.
5. Перед подачею на стіл суп в тарілці прикрашаємо шматочками лосося, додаємо трохи решти вершків і посипаємо зеленню.
Смачного!