Домашній курячий суп з вермішеллю – це неймовірно смачно. І приготувати такі ласощі зовсім не важко.
Як приготувати:
1. Промиті стегенця відправляємо в каструлю, заливаємо холодною водою і доводимо до кипіння. Як тільки вода закипить, зменшуємо вогонь, знімаємо пінку, що утворилася, з поверхні води, додаємо в бульйон натуральну морську сіль ТМ «Salute di Mare» і кидаємо в каструлю очищену цибулину (цілу). Накриваємо кришкою і варимо на слабкому вогні півгодини.
2. Виймаємо з каструлі цибулину і викидаємо її. Виймаємо з бульйону курячі стегенця та охолоджуємо їх, потім знімаємо м’ясо з кісток і дрібно нарізаємо. У бульйон додаємо очищену і натерту морквину. Після повторного закипання води додаємо в суп нарізану кубиками картоплю і варимо 10-15 хвилин.
3. Кидаємо в суп вермішель і нарізане куряче м’ясо, і варимо ще 10 хвилин. Потім додаємо перець і вимикаємо вогонь. Накриваємо каструлю кришкою і даємо супу настоятися 10-15 хвилин.
4. Перед подачею до столу тарілки з курячим супом посипаємо дрібно нарубаною зеленню.
Смачного!