Класична іспанська відповідь літній спеці – це холодний суп Гаспачо. Він дійсно чудово освіжає в спекотні дні і насичує організм корисними речовинами!
Інгредієнти: |
- Помідори – 0,5 кг
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Томатний сік – 3 склянки
- Перець (консервований або тушкований) – 1 шт.
- Дрібно нарізана кінза – 0,5 склянки
- Червоний винний оцет – 0,25 склянки
- Оливкова олія – 0,25 склянки
- Соус Табаско – пару крапель
- Натуральна морська сіль середнього помелу ТМ “Salute di Mare” – 0,5 ст.л.
- Перець чорний мелений – 0,25 ч.л.
|
Як приготувати:
1. Половину помідорів, огірка і цибулини нарізаємо дрібними кубиками. Перекладаємо їх в блендер, додаємо перець і вбиваємо до стану пюре.
2. У пюре додаємо томатний сік, кінзу, оливкову олію, оцет і соус Табаско. Гарненько перемішуємо.
3. З другої половини помідорів вичищаємо насіння і нарізаємо м’якоть невеликими кубиками. Половину огірка і цибулини нарізаємо також невеликими кубиками. Додаємо овочі в суп, присмачуємо натуральною морською сіллю ТМ “Salute di Mare” і чорним меленим перцем. Відправляємо гаспачо в холодильник на кілька годин до повного охолодження.
Смачного!