Суп з рибними фрикадельками – неймовірно легка і смачна страва, яку до того ж дуже просто приготувати! Як саме – читайте далі…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Круглозернистий рис відварюємо до напівготовності (7-8 хвилин).
2. Цибулину (одну) пропускаємо через м’ясорубку. Частину зелені і часник дрібно подрібнюємо. Збиваємо яйце з половиною кількості морської солі ТМ “Salute di Mare” і половиною чорного меленого перцю. Всі отримані інгредієнти змішуємо з фаршем і гарненько перемішуємо масу.
3. Всі овочі очищаємо від шкірки і нарізаємо картоплю невеликими кубиками, морквину – соломкою, цибулю дрібно шаткуємо.
4. З фаршу формуємо маленькі фрикадельки і обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Це потрібно для того, щоб фрикадельки не розварилися в супі.
5. Нашатковану цибулю обсмажуємо на сковороді до появи золотистого кольору.
6. Ставимо каструлю з водою (близько 3 літрів) на великий вогонь. Як тільки вода закипить, додаємо спочатку картоплю, після повторного закипання додаємо обсмажену цибулю, після неї (знову-таки після повторного закипання) відправляємо в каструлю фрикадельки і морквину. І відразу зменшуємо вогонь до мінімуму, щоб суп ледве-ледве булькотів.
7. Через 10 хвилин додаємо в суп решту солі і перцю. Ще через 5 хвилин вимикаємо вогонь, додаємо другу половину зелені і накриваємо суп кришкою. Даємо йому настоятися хвилин 15 і подаємо до столу.
Смачного!