Густий, ситний і поживний суп з найніжнішим вершковим смаком – це прекрасний вибір для по-домашньому смачного обіду і це вершковий суп з куркою
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Курячі стегенця, 1 моркву і 1 цибулину (цілі) укладаємо у велику каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Додаємо горошини перцю і варимо курячий бульйон на мінімальному вогні під кришкою не менше 1 години. Потім курку виймаємо і залишаємо остигати. Овочі теж виймаємо і відкладаємо, вони нам більше не знадобляться.
2. Курячий бульйон проціджуємо і переливаємо в каструлю поменше (повинно вийти близько 2 літрів) і ставимо на слабкий вогонь, щоб він злегка булькотів – так його смак стане більш насиченим, а ми тим часом займемося підготовкою овочів.
3. Решту цибулі і моркви подрібнюємо і прожарюємо на вершковому маслі до золотистості. Потім додаємо борошно і прожарюємо суміш 1 хвилину, постійно помішуючи.
4. Картоплю нарізаємо невеликими кубиками, відправляємо в бульйон. Туди ж додаємо зажарку і проварюємо суп 10-15 хвилин. Потім додаємо натуральну морську сіль ТМ «Salute di Mare».
5. З курки знімаємо м’ясо і подрібнюємо його руками, додаємо в суп і проварюємо ще кілька хвилин.
6. Вершки нагріваємо і заливаємо в суп, доводимо до кипіння і вимикаємо вогонь. Готовий вершковий суп з куркою розливаємо по порційних тарілках і прикрашаємо подрібненим кропом.
Смачного!