Ароматний і свіжий грецький салат включений в меню практично всіх ресторанів світу. Ви можете приготувати цей салат самостійно і здивувати свою сім’ю простою і по-справжньому смачною стравою.
Інгредієнти: |
- Помідори – 2 шт
- Огірки свіжі – 2 шт
- Перець солодкий – 1 шт
- Маслини без кісточок – 10 шт
- Сир фета – 300 г
- Орегано сушений – 1 ч.л.
- Олія оливкова – 5 мл
- Сіль морська з ламінарією ТМ “Salute di Mare” – 1/4 ч.л.
- Цибуля червона – 1 головка
- Каперси (за бажанням) – 30 г
|
Як приготувати:
1. Огірок ріжемо кружальцями або великими кубиками. Якщо шкірка жорстка, огірок краще попередньо почистити.
2. Солодкий перець очищаємо від серцевини і ріжемо не дуже крупно.
3. Середню цибулину ріжемо півкільцями або чвертькільцямі.
4. Викладаємо нарізані овочі в салатницю, додаємо чорні маслини без кісточок і сир фета.
5. Помідори ріжемо чвертькільцямі або великими брусочками. Додаємо трохи каперсів.
6. Оливкову олію змішуємо з орегано і морською сіллю з ламінарією ТМ “Salute di Mare”. Сіль збагачена органічним йодом ламінарії містить оптимальну кількість йоду в рекомендованому добовому споживанні.
7. Заправляємо салат приготовленим соусом і обережно перемішуємо.
Смачного!