Веселка кольорових овочів, вибух смаку і неймовірна користь прекрасно поєднуються в цьому літньому салаті. До того ж дрібна морська сіль ТМ “Salute di Mare” в зручній сільничці додасть цікавий смаковий відтінок страві і спростить процес використання солі.
Інгредієнти: |
Для заправки:
|
Як приготувати:
1. Капусту дрібно шаткуємо, болгарський перець, огірок – нарізаємо кубиками, а помідори черрі ріжемо на половинки.
2. Готуємо заправку до нашого салату. У невеликій мисці збиваємо до однорідної консистенції винний оцет, оливкову олію і йогурт. Щоб додати салату ноток морського бризу і збагатити його додатковою користю, в отриманий соус додаємо морську сіль Дрібну ТМ “Salute di mare” в зручній сільничці. Потім додаємо мелений чорний перець.
3. Овочі перемішуємо і заправляємо соусом при подачі на стіл.
Смачного!