Веселка кольорових овочів, вибух смаку і неймовірна користь прекрасно поєднуються в цьому літньому салаті. До того ж дрібна морська сіль ТМ “Salute di Mare” в зручній сільничці додасть цікавий смаковий відтінок страві і спростить процес використання солі.
Інгредієнти: |
- Червона капуста – 1/4 головки (приблизно 2 склянки в подрібненому вигляді)
- Білокачанна капуста – 1/4 головки (приблизно 2 склянки в подрібненому вигляді)
- Болгарський перець червоний – 1/2 шт
- Болгарський перець помаранчевий – 1/2 шт
- Болгарський перець жовтий – 1/2 шт
- Огірок – 1/2 шт
- Гілочка помідорів чері (1 стакан в нарізаному вигляді)
Для заправки:
- Знежирений йогурт – 2 ст.л.
- Морська сіль Дрібна ТМ “Salute di Mare” – 1/2 ч.л.
- Червоний винний оцет – 1/4 склянки
- Оливкова або кунжутна олія – 1 ст.л.
- Мелений чорний перець – 1/4 ч.л
|
Як приготувати:
1. Капусту дрібно шаткуємо, болгарський перець, огірок – нарізаємо кубиками, а помідори черрі ріжемо на половинки.
2. Готуємо заправку до нашого салату. У невеликій мисці збиваємо до однорідної консистенції винний оцет, оливкову олію і йогурт. Щоб додати салату ноток морського бризу і збагатити його додатковою користю, в отриманий соус додаємо морську сіль Дрібну ТМ “Salute di mare” в зручній сільничці. Потім додаємо мелений чорний перець.
3. Овочі перемішуємо і заправляємо соусом при подачі на стіл.
Смачного!