Салат Капрезе є однією з найулюбленіших закусок у італійців. Ми пропонуємо вам варіацію всесвітньо відомої закуски з додаванням солодкого перцю і корисної морської йодованої солі.
Інгредієнти: |
- 2 жовтих і 2 червоних перця
- Помідори черрі – 400 гр
- В’ялені помідори в оливковій олії – 3 ст л.
- Моцарелла – 200 гр
- Базилік – 2-3 гілочки
- Оливкова олія – 4 ст л
- Бальзамічний оцет – 2 ст л
- Морська сіль йодована ТМ “Salute di Mare”
|
Як приготувати:
1. Перці обсушити, покласти на деко, застелене фольгою або папером для випічки, і пекти в заздалегідь розігрітій духовці 20-30 хвилин до утворення підсмаженої скоринки.
2. Відразу загорнути у фольгу, дати охолонути і очистити від шкірки і насіння, нарізати на шматочки. Можна перці приготувати заздалегідь.
3. Помідори вимити, обсушити, розрізати навпіл. В’ялені помідори нарізати шматочками. Змішати помідори з перцями, зверху викласти моцарелу і листочки базиліка, поперчити, додати морську йодовану сіль ТМ “Salute di Mare”, приправити бальзамічним оцтом, оливковою олією.
Смачного!