Універсальний і легкий салат з куркою і ананасами підійде як для урочистого застілля, так і для сімейної вечері. Поєднання ніжною курки, солодких і соковитих ананасів доповнюють хрусткі сухарики і свіжість пекінської капусти.
Інгредієнти: |
- 300 г курячого філе
- 150 г ананасів (1/2 банки)
- 150 г пекінської капусти
- 50 г білих сухариків (саморобних або з пакетика)
- сметана для заправки (або домашній майонез)
- Морська сіль Йодована в сільничці ТМ “Salute di mare”
|
Як приготувати:
1. Куряче філе попередньо відварюємо в підсоленій воді.
2. Пекінську капусту нарізаємо невеликими шматочками. Ананаси і куряче філе нарізаємо невеликими кубиками.
3. У салатник викладаємо філе, ананаси і пекінську капусту. Додаємо сметану (майонез), додаємо морську йодовану сіль в сільниці ТМ “Salute di Mare” і перемішуємо. Дрібна йодована сіль ТМ “Salute di Mare” представлена в зручній сільничці. Вона дозволить вам піклується про власне здоров’я, додавати смакові відтінки вашим стравам, а також полегшити і спростити процес використання солі.
4. Якщо будете подавати відразу, то покласти в салат і сухарики. Або посипати готовий салат сухариками перед подачею.
Смачного!