Салат з тунцем і помідорами неймовірно легкий і в приготуванні, і для вашого шлунка! Прості, але дуже корисні інгредієнти зміцнять Ваше здоров’я і прекрасно вгамують голод.
Інгредієнти: |
- Консервований тунець – 1 баночка
- Листя салату – 1 пучок
- Цибулина – 1 шт.
- Помідори – 100 г
- Сир Фета – 100 г
- Натуральна морська сіль дрібна ТМ “Salute di Mare” – за смаком
- Оливкова олія для заправки
- Бальзамічний оцет – 1 ст.л.
|
Як приготувати:
1. Листя салату обполіскуємо водою, обсушуємо за допомогою паперового рушника і подрібнюємо.
2. Цибулину дрібно нарізаємо. Помідори ріжемо дрібними скибочками.
3. Тунець витягаємо з банки і поділяємо його на шматочки.
4. Сир Фета ріжемо кубиками.
5. Змішуємо всі інгредієнти в салатниці, додаємо натуральну морську сіль дрібну ТМ “Salute di Mare”, бальзамічний оцет і оливкове масло. Салат перемішуємо.
Смачного!