Салат з яловичиною та овочами – це дуже легкий і в той же час поживний салатик, який можна приготувати всього за кілька хвилин і з підручних інгредієнтів!
Інгредієнти: |
- Яловичина – 500 г
- Червоний болгарський перець – 2-3 шт.
- Помідори (середні) – 2-3 шт.
- Мариновані огірки – 2-3 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Яблуко – 1 шт.
- Рослинна олія – 1-2 ст.л.
- Натуральна морська сіль ТМ «Salute di Mare»
- Розмарин – 0,5 ч.л.
|
Як приготувати:
1. Яловичину промиваємо й обсушуємо паперовим рушником від зайвої вологи. В мисочці змішуємо 0,5 ст.л. натуральної морської солі ТМ «Salute di Mare» і половину чайної ложки голочок розмарину. Перемішуємо суміш і натираємо нею шматок м’яса. Залишаємо в теплому місці на 40-60 хвилин маринуватися.
2. Замариноване м’ясо укладаємо в рукав для випікання або замотуємо в фольгу. Відправляємо в розігріту до 200 С духовку на 1,5 години. При бажанні за 15 хвилин до кінця приготування фольгу можна прочинити, щоб скоринка підрум’янилася. Готове м’ясо охолоджуємо до кімнатної температури.
3. Яловичину, перець, цибулю та огірки нарізаємо соломкою. Помідори нарізаємо невеликими кубиками. При бажанні яблуко можна очистити від шкірки і також нарізати соломкою в салат.
4. Приправляємо салатик морською сіллю, рослинним маслом. Перемішуємо і подаємо до столу.
Смачного!