


Завдяки вмісту подрібненого листя ламінарії є натуральним ідеально збалансованим комплексом мікро- і макроелементів, амінокислот і біологічно активних речовин, які сприяють засвоєнню йоду
Сіль, збагачена органічним йодом ламінарії, містить оптимальну кількість йоду в рекомендованому добовому споживанні. Засвоєння йоду відбувається тільки в тих кількостях, які необхідні організму людини: при дефіциті – активно засвоюється, а при надлишку – виводиться з організму (у незмінному вигляді), не надаючи побічної та токсичної дії
У порівнянні з мінеральними (штучно йодованою сіллю), органічні форми йоду є стійкішими сполуками: не руйнуються тривалий час під впливом світла і температури, а також в процесі приготування їжі
Натуральна сіль отримана шляхом випаровування чистої морської води під впливом сонця і вітру
Завдяки природному способу отримання містить найважливіші корисні мікро- і макроелементи (K, Ca, Mg, Mn, Cu, Fe, Zn)
Без хімічних харчових добавок
Повністю розчиняється в рідких середовищах організму, не накопичуючись в тканинах і внутрішніх органах
Має м’який смак, свіжий аромат і ніжно підкреслює смак готових страв
Склад: сіль морська натуральна харчова, помел №0. Отримана природним випарюванням чистої морської води на сонці. Натуральна морська сіль містить в своєму складі велику кількість природних мінералів, життєво необхідних організму людини, основні з яких:
K
(калій)
|
Mg
(магній)
|
Ca
(кальцій)
|
Mn
(марганець)
|
Сu
(мідь)
|
Fe
(залізо)
|
Zn
(цинк)
|
Рекомендоване добове вживання морської солі – 5-6 г