Вареники з картоплею та цибулькою
Справжній бренд української кухні – це вареники. В шматочку тіста півмісяцем захована начинка з українських традицій та історії. І [...]
Справжній бренд української кухні – це вареники. В шматочку тіста півмісяцем захована начинка з українських традицій та історії. І [...]
Сицилійська гастрономічна розкіш, розміром з маленький померанський апельсинчик, в хрусткій золотистій паніровці, під якою ховається ситне м’ясне рагу, моцарелла [...]
Емпанадас – неймовірно апетитні пиріжки з усілякими начинками, батьківщиною яких вважається іспанський регіон Галісія (з іспанського еmpanada перекладається як [...]
Жульєн з куркою та грибами – просто немає нічого смачнішого!!! Жульєн – звучить дуже по-французьки! І правда, цей термін має [...]
Жульєн з грибами – це смачна і ситна гаряча закуска. Рецепт цієї нескладної, але дуже смачної страви повинен бути [...]
Більшість людей любить соковиті і ароматні шматки смаженого м’яса – американські стейки. Але як його приготувати вдома мало хто [...]
Риба, запечена в духовці – це класичний рецепт приготування риби жирних сортів. Її можна запікати як самостійно, так і [...]
М’ясо по-французьки – це прекрасний варіант як для сімейної вечері, так і для святкового столу. А найцікавіше в ньому [...]
Неймовірно швидкий і легкий у приготуванні салат з руколою і моцарелою, який додасть сил і освіжить навіть у найспекотніший [...]