Картопля запечена в крупній солі
Запечена в духовці картопля – це дуже смачний і ароматний гарнір, який чудово поєднується як з м’ясом, так з рибою, і свіжими овочами. Про те, як смачно запекти картоплю, дізнайтеся в рецепті!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Картоплю ретельно вимиваємо від землі під проточною водою. Протикаємо в декількох місцях виделкою.
2. В мисочці гарненько збиваємо яєчний білок. Натуральну морську сіль ТМ «Salute di Mare» висипаємо на плоску тарілочку і змішуємо її зі спеціями (чорним перцем, розмарином і т.д.).
3. Кожну картоплину спочатку вмочаємо в білок, потім в морську сіль.
4. Випікаємо картоплю в розігрітій до 220 С духовці близько 1 години, перевіряючи готовність за допомогою ножа.
5. Перед подачею до столу знімаємо сольову кірку разом зі шкіркою.
Смачного!