Курка під гірчично-вершковим соусом – один з тих рецептів, які слід взяти на озброєння всім любителям смаженого м’яса. Особливу пікантність курячому стейку додає якраз гірчично-вершковий соус, рецепт якого знаходиться всередині!
Інгредієнти: |
- Куряче філе – 4 шт.
- Курячий бульйон – 60 мл
- Діжонська гірчиця – 2 ст.л.
- Вершки – 120 мл
- Оливкова олія – 2 ст.л.
- Естрагон – 1 ч.л.
- Чорний мелений перець – за смаком
- Натуральна морська сіль ТМ «Salute di Mare» – за смаком
|
Як приготувати:
1. Кожен шматочок курячого м’яса промиваємо під проточною водою і обсушуємо паперовим рушником. Потім посипаємо натуральною морською сіллю ТМ «Salute di Mare» і чорним меленим перцем, обсмажуємо на оливковій олії з обох боків до рум’яної скоринки (приблизно по 8 хвилин з кожного боку).
2. У чисту сковороду наливаємо курячий бульйон і доводимо його до кипіння, тепер додаємо вершки і перемішуємо. Проварюємо на слабкому вогні 1 хвилину, додаємо гірчицю і естрагон. Проварюємо ще 2 хвилини і вимикаємо вогонь.
3. Смажену курку викладаємо по тарілках, зверху поливаємо гірчично-вершковим соусом. Подаємо до столу з будь-яким гарніром, наприклад, з розмороженою мексиканською сумішшю овочів.
Смачного!