Лазанья з цукіні і сиром
Лазанья з цукіні і сиром – це вельми незвичайний варіант італійської лазаньї, який приємно здивує Ваших домочадців і гостей!
Інгредієнти: |
На 4 порції:
|
Як приготувати:
1. Цукіні промиваємо під проточною водою і обсушуємо. Кінчики зрізаємо, самі цукіні нарізаємо поздовжніми смужками.
2. Лосось нарізаємо невеликими шматочками. Часник очищаємо і пропускаємо через прес. Вершковий сир змішуємо з вершками, рибою, часником і дрібно нарубаною зеленню (крім м’яти).
3. У прямокутну форму викладаємо шар цукіні з п’ятої частини смужок і шар начинки з чверті її кількості. Посипаємо натуральною морською сіллю ТМ «Salute di Mare» і чорним меленим перцем. Таким же чином викладаємо інші інгредієнти, у нас повинно вийти чотири шари лазаньї. Зверху викладаємо останній шар зі смужок цукіні.
4. Відправляємо нашу лазанью в холодильник мінімум на 2 години. Перед подачею до столу страву розрізаємо на частини і прикрашаємо листям м’яти.
Смачного!