М’ясо по-французьки – це прекрасний варіант як для сімейної вечері, так і для святкового столу. А найцікавіше в ньому те, що до даної страви не вимагається гарнір. Про те, як готується м’ясо по-французьки, читайте далі.
Інгредієнти: |
- Свинина або яловичина (задня частина) – 500 г
- Шампіньйони – 300 г
- Помідори – 2 шт.
- Цибулина -1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Сир – 200 г
- Часник – 2 зубчики
- Вершкове масло для обсмажування
- Натуральна морська сіль Середня ТМ “Salute di Mare” – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Прованські трави – за смаком
- Майонез
|
Як приготувати:
1. М’ясо розрізаємо на шматочки. Відбиваємо їх. Натираємо шматочки м’яса майонезом, давленим часником, натуральною морською сіллю ТМ “Salute di Mare” і спеціями, залишаємо маринуватися на 1,5-2 години.
2. Шампіньйони нарізаємо кільцями й обсмажуємо їх на вершковому маслі.
3. Овочі нарізаємо кільцями.
4. Викладаємо все на деко шарами: спочатку м’ясо, на нього цибулю, потім гриби, болгарський перець і помідори. Зверху додаємо трохи майонезу і посипаємо тертим сиром.
5. Випікаємо в розігрітій до 180 С духовці близько 1 години.
Смачного!