Омлет з грибами, помідорами і сиром – одна з найпростіших страв, з приготуванням якої впорається навіть дитина. І в той же час простий омлет можна приготувати неймовірно смачним, слідуючи даним рецептом…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Печериці промиваємо під проточною водою, обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо дольками, обсмажуємо на рослинному маслі до золотистої скоринки.
2. Тепер додаємо соєвий соус і продовжуємо обсмажувати гриби на середньому вогні без кришки. Потім додаємо нарізаний помідор, прожарюємо ще кілька хвилин.
3. В сковороду додаємо подрібнену зелень і зовсім трохи спецій, перемішуємо і вимикаємо вогонь. Начинку перекладаємо в мисочку, а сковороду обполіскуємо для смаження яєць.
4. Курячі яйця збиваємо з молоком, додаємо до них чорний перець і морську сіль ТМ «Salute di Mare». Виливаємо суміш в розігріту сковороду з рослинним маслом, накриваємо кришкою і прожарюємо на слабкому вогні 7-10 хвилин.
5. Тепер омлет перевертаємо на інший бік і обсмажуємо ще 1-2 хвилини.
6. Потім перевертаємо омлет назад на більш засмажену сторону і на одну половину омлету викладаємо начинку з грибів і помідорів. Зверху викладаємо м’який сир і накриваємо начинку другою половиною омлету, гарненько її притиснувши. Накриваємо кришкою і прожарюємо на слабкому вогні ще 3-5 хвилин поки сир не розплавиться.
Смачного!