Фарширований перець – улюблена страва багатьох чоловіків. Додавши трохи оригінальності в рецепт, Ви одночасно і приємно порадуєте, і здивуєте Вашого чоловіка. Секрет простий: нафарширувати перці індичкою і додати трохи сиру! Що з цього вийде – спробуйте самі!
Інгредієнти: |
На 8 порцій:
|
Як приготувати:
1. Зрізаємо плодоніжки у перців і видаляємо насіннєву коробочку. Перчики вимиваємо від насіння і обсушуємо паперовим рушником.
2. Скибочку хліба замочуємо в теплій воді на 2-3 хвилини. Зелень промиваємо під проточною водою, обриваємо листочки і дрібно їх нарізаємо. Цибулю і часник очищаємо від шкірки і подрібнюємо. Хліб вичавлюємо від води і з’єднуємо його з фаршем, зеленню, сиром, цибулею і часником. Додаємо в суміш натуральну морську сіль ТМ «Salute di Mare», перець і кмин. Гарненько перемішуємо.
3. За допомогою кондитерського мішечка (або целофанового пакета з обрізаним краєчком дна) наповнюємо начинкою підготовлені перчики. Овочі змащуємо оливковою олією і готуємо на розігрітому грилі півгодини, час від часу перевертаючи.
Смачного!