Пиріг з лососем
Пиріг з лососем добрий як теплим, так і холодним. Він є прекрасною трапезою осіннього меню – і ситний, і корисний.
Інгредієнти: |
На 6 порцій:
Для тіста:
|
Як приготувати:
1. Замішуємо з усіх зазначених інгредієнтів щільне дріжджове тісто, регулюючи кількість борошна. Залишаємо його на годину в теплому місці для підняття.
2. Рибу нарізаємо невеликими шматочками. Цибулину очищаємо і нарізаємо кільцями. Зелень дрібно рубаємо.
3. Тісто ділимо на 2 шматочки і розгортаємо їх тонкими пластами. Перший пласт тіста викладаємо в форму для випічки, формуючи краї. На тісто викладаємо рибу і зелень, посипаємо морською сіллю ТМ “Salute di Mare”, і зверху викладаємо цибулю і вершкове масло. Поверх начинки викладаємо другий пласт тіста і щільно защипуємо краї.
4. Майбутній пиріг змащуємо збитим яйцем і випікаємо в розігрітій до 180 С 30-40 хвилин.
Смачного!