Плавлені сирки з овочами
Зовсім мало часу для приготування обіду або вечері? Є ідея! Плавлені сирки, запечені з овочами – це і швидко, і незвично, і смачно!
Інгредієнти: |
На 2 порції:
|
Як приготувати:
1. Часник очищаємо і дрібно нарізаємо. Черрі обполіскуємо і розрізаємо на четвертинки. Оливки нарізаємо шматочками. З половинки лимона вичавлюємо лимонний сік. Розмарин обполіскуємо, обриваємо голочки і подрібнюємо їх. З каперсів зливаємо маринад.
2. Змішуємо помідори, часник, лимонний сік, розмарин, соус чилі, оливки і оливкову олію. Додаємо натуральну морську сіль ТМ «Salute di Mare» і чорний перець. Перемішуємо.
3. З фольги вирізаємо 2 однакових аркуша розміром 30х30 см. На серединку кожного з них викладаємо плавлений сирок і зверху рівномірно розподіляємо овочеву заправку. Загортаємо фольгу і випікаємо сирки в розігрітій до 180 С духовці 15 хвилин.
Смачного!