Рецепт Бефстроганов
Бефстроганов користується великою популярністю тому, що, по-перше, її легко і просто приготувати; по-друге, не потрібні особливі інгредієнти, все необхідне легко знайти під рукою; і по-третє, страва виходить дійсно дуже смачною. Хто ще не знайомий з Бефстроганов – ласкаво просимо!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Яловичину промиваємо і обсушуємо від вологи паперовим рушником. З м’якоті знімаємо плівочки і нарізаємо її поперек волокон на вузькі довгі смужки товщиною в півсантиметра. Відбиваємо в обох сторін і ріжемо смужки вздовж волокон на невеликі шматочки, по 4-5 см в довжину.
2. Цибулину очищаємо, нарізаємо кільцями і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистості. М’ясо паніруємо в борошні і додаємо в сковороду, обсмажуємо його на великому вогні 5 хвилин.
3. Додаємо в сковороду сметану, томатну пасту, натуральну морську сіль ТМ «Salute di Mare» і чорний мелений перець, добре перемішуємо. Зменшуємо вогонь і тушкуємо бефстроганов під кришкою 15-20 хвилин.
4. Перед вимиканням вогню додаємо в бефстроганов подрібнений кріп і перемішуємо. Подаємо до столу з гарніром зі смаженої у фритюрі картоплі зі скибочками свіжих помідорів, картопляного пюре, відвареного рису або гречки.
Смачного!