Риба запечена в духовці
Риба, запечена в духовці – це класичний рецепт приготування риби жирних сортів. Її можна запікати як самостійно, так і з овочами, сиром, і навіть грибами. ТМ «Salute di Mare» представляє Вам рецепт простого запікання риби в духовці, а Ви можете додавати різноманітні складові для отримання різноманітних страв.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Цибулину розрізаємо кубиками. У мисці з’єднуємо порізану цибулю, листя розмарину, рослинну олію, роздавлений часник, морську сіль крупну ТМ «Salute di Mare» і перець, гарненько все перемішуємо.
2. Рибу укладаємо в застелене фольгою деко і поливаємо зверху отриманим маринадом. Залишаємо рибу в маринаді на 2-3 години.
3. Рибу вкриваємо подвійним шаром фольги, щільно запаковуємо і відправляємо в розігріту до 220 С духовку. Випікаємо 30 хвилин.
4. Перед подачею на стіл тарілку з рибою прикрашаємо скибочками лайма і викладаємо хрін з буряком невеликою гіркою.
Смачного!