Риба запечена в солі
Риба запечена в солі – цілком незвичайне приготування простої риби. Що з цього вийде – спробуйте самі.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Рибу вимиваємо і обсушуємо паперовим рушником від зайвої вологи.
2. Яєчні білки збиваємо з водою до утворення піни. У великій мисці з’єднуємо натуральну морську сіль ТМ «Salute di Mare» зі збитою сумішшю. Перемішуємо руками, намагаючись щоб вся сіль покрилася білком.
3. На форму для випікання викладаємо приблизно половину морської солі і розрівнюємо поверхню. Рибу начиняємо четвертинками лимона і свіжою зеленню. Зверху вкриваємо іншою половиною морської солі, притискуючи її до риби. Шар солі повинен бути не менше 2 см.
4. Випікаємо рибу в розігрітій до 180 С духовці близько 20-30 хвилин. Потім акуратно знімаємо з риби шар солі, видаляємо шкірку і кістки. Готове м’ясо розкладаємо по тарілках, скроплюємо оливковою олією і подаємо до столу.
Смачного!