Шніцелі з лосося
Червона риба дуже корисна для здоров’я, і її потрібно вживати 2-3 рази на тиждень. Як один з варіантів приготування лосося пропонуємо Вам рецепт рублених шніцелів.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Цибулину очищаємо від шкірки і дрібно рубаємо.
2. Лосось нарізаємо дрібними шматочками (приблизно в 1 см) і додаємо в мисочку до нарізаної цибулі. Туди ж додаємо яйця, борошно, натуральну морську сіль ТМ «Salute di Mare» і чорний мелений перець.
3. Перемішуємо всю суміш до однорідності.
4. На сковороді розігріваємо олію і викладаємо рибний фарш столовою ложкою, формуючи шніцелі у вигляді товстих оладок. Обсмажуємо до готовності з обох сторін.
Смачного!