Смажені лисички
Складно знайти людину, яка не любить гриби, особливо смажені і в сметані. Але купивши руденькі лисички, відразу замислюєшся про те, як же їх приготувати. ТМ “Salute di Mare” ділиться з Вами рецептом приготування смажених лисичок в сметані.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Лисички заливаємо холодною водою і залишаємо на 30-40 хвилин для того, щоб легше було їх відмити від лісового сміття (піску, землі тощо)
2. Гарненько промиваємо гриби під проточною водою і зрізаємо 1/3 ніжки, щоб лисички не гірчили.
3. Очищені лисички заливаємо водою і ставимо на великий вогонь. Проварюємо хвилин 5-7.
4. Поки варяться гриби, цибулину очищаємо від лушпиння та дрібно нарізаємо. Гриби відкидаємо на друшляк, щоб стекла вся вода.
5. На розігрітій сковороді з рослинним маслом обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, потім додаємо проварені гриби. Обсмажуємо гриби з цибулею на великому вогні. Як тільки вони випустять рідину, додаємо натуральну морську сіль ТМ “Salute di Mare” і чорний перець, робимо маленький вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо 10-15 хвилин, час від часу помішуючи.
6. Збільшуємо вогонь під сковородою, і прожарюємо гриби поки не випарується вся рідина. Потім додаємо сметану в гриби, добре перемішуємо і вимикаємо вогонь поки сметана не згорнулася.
7. Перед подачею до столу прикрашаємо зеленню петрушки.
Смачного!