Свинина з овочами
Свинина, запечена в духовці, на подушці з ароматних овочів – це смачно, поживно і корисно. Хочете дізнатися, як таку страву приготувати? – Дивіться в рецепті
Інгредієнти: |
Для маринаду:
|
Як приготувати:
1. Шматок свинини обв’язуємо кулінарною ниткою і викладаємо у форму з розмарином і чебрецем. Змішуємо всі інгредієнти маринаду і ретельно змащуємо ним м’ясо. Залишаємо свинину маринуватися на 2-3 години.
Порада! Використання саме натуральної морської солі ТМ “Salute di Mare” дозволить отримати свинину з ніжною скоринкою зовні і дуже соковитою всередині, так як сіль вбирає в себе зайву рідину, яка виділяється під час маринування та випікання, не витягуючи сік зсередини
2. М’ясо загортаємо в фольгу і випікаємо в розігрітій до 180 С духовці півгодини. Потім фольгу знімаємо і випікаємо ще 15 хвилин при 200 С для утворення рум’яної скоринки. Після випікання залишаємо м’ясо остигати хвилин на 15 і знімаємо з нього нитку, нарізаємо шайбочками.
3. Всі овочі нарізаємо, викладаємо у форму для випікання. Додаємо крупну морську сіль ТМ “Salute di Mare” і при бажанні скроплюємо оливковою олією. Випікаємо хвилин 20-30.
4. На тарілку викладаємо порцію овочів, а зверху – апетитний шматочок запеченої свинини.
Смачного!