Як запекти рибу в духовці
Якщо Ви не знаєте, як запекти рибу в духовці, ТМ «Морячка» Вам допоможе своїм рецептом. А Ви за власним смаком можете додати до риби овочі, сир, гриби і т.д.
Інгредієнти: | |
Червона риба – 1 кг
Цибулина – 1 шт.
Часник – 3 зубчики
Розмарин – 2-3 гілочки
Оливкова олія – 3 ст.л.
Натуральна морська сіль ТМ «Морячка» – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком
|
Як запекти рибу в духовці:
1. Цибулину очищаємо від лушпиння і подрібнюємо на маленькі кубики, відправляємо її в мисочку. Додаємо листя розмарину, роздавлений часник, оливкову олію, натуральну морську сіль ТМ «Морячка» і чорний мелений перець. Перемішуємо всю суміш.
Порада! Використання натуральної морської солі допоможе Вам отримати соковиту рибу з хрусткою скоринкою, оскільки сіль буде вбирати в себе всю рідину, яка буде виділятися з риби
2. Деко застеляємо фольгою і викладаємо на нього рибу. Зверху поливаємо маринадом і гарненько розподіляємо його по всій рибці. Залишаємо маринуватися при кімнатній температурі на 2-3 години.
3. Щільно пакуємо рибу подвійним шаром фольги і випікаємо 20 хвилин в розігрітій до 220 С духовці, знімаємо верхню частину фольги і випікаємо ще 10 хвилин для отримання смачної скоринки.
Смачного!