Запечена картопля з овочами
У молодій картоплі багато корисних вітамінів і мінералів. Доповніть її сезонними свіжими овочами та натуральною морською сіллю – і отримаєте одночасно смачну страву і мега-користь для здоров’я!
Інгредієнти: |
На 6 порцій:
|
Як приготувати:
1. Картоплю гарненько вимиваємо під проточною водою і випікаємо в розігрітій до 180 С духовці 20 хвилин.
2. Помідори і огірок вимиваємо і розрізаємо навпіл. Насіння видаляємо за допомогою ложки, а м’якоть нарізаємо кубиками. Перець чилі вимиваємо, очищаємо від насіння і дрібно нарізаємо. Цибулю і часник очищаємо і дрібно нарізаємо. Петрушку промиваємо і дрібно рубаємо. Всі овочі з’єднуємо, перемішуємо з натуральною морською сіллю ТМ «Salute di Mare» і натуральним йогуртом.
3. Картоплю виймаємо з духовки, робимо в кожній картоплині поздовжній розріз у вигляді кишеньки з одного боку. У надрізи вставляємо листя салату і наповнюємо овочевою заправкою. І одразу ж подаємо картоплю до столу.
Смачного!