Правильно запекти м’ясо у фользі потрібно постаратися. Інакше можна засмутитися результатом зусиль. Які є секрети випікання смачної й ніжної свинини в духовці – читайте далі…
Інгредієнти: |
- Свинина (окіст або шийна частина) – 2 кг
- Часник – 2 головки
- Орегано, розмарин, базилік – за смаком
- Чорний мелений перець – 0,5-1 ч.л.
- Натуральна морська сіль крупного помелу ТМ “Salute di Mare” – 1-2 ст.л.
|
Як приготувати:
1. Свинину промиваємо під проточною водою і обсушуємо паперовим рушником від зайвої вологи.
2. У м’ясі робимо досить глибокі надрізи через кожні 5-7 см і закладаємо в них по зубчику часнику.
3. У ступку засипаємо натуральну морську сіль ТМ “Salute di Mare”, чорний перець і сушені трави. Товчемо суміш до отримання однорідної суміші і натираємо нею свинину. Залишаємо м’ясо при кімнатній температурі на 40-60 хвилин.
4. М’ясо дуже щільно загортаємо в фольгу і відправляємо в розігріту до 170 С духовку на 2 години. Для отримання рум’яної скоринки за 15 хвилин до кінця приготування фольгу необхідно зняти.
Смачного!