Жульєн з грибами – це смачна і ситна гаряча закуска. Рецепт цієї нескладної, але дуже смачної страви повинен бути в арсеналі кожної господині.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Цибулю очищаємо, нарізаємо півкільцями. Гриби миємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо продовгуватими шматочками.
2. Цибулю обсмажуємо на рослинному маслі до прозорості. Додаємо гриби, перемішуємо і готуємо близько 15-20 хвилин, поки не випарується вся рідина з грибів.
3. Потім додаємо морську сіль Середню ТМ “Salute di Mare”. Середні кристали морської солі, повільно розчиняючись, в процесі підсолювання роблять страву більш соковитою і ніжною. До того ж завдяки природному способу отримання морська сіль містить найважливіші корисні мікро- і макроелементи. Після додавання солі страву перчимо і додаємо сметану. Перемішуємо і тушкуємо на маленькому вогні 5 хвилин.
4. Сир натираємо на крупній тертці. Розкладаємо гриби по кокотницях (або будь-яких інших формах, які підходять для духовки). При діаметрі кокотниці 7 см у вас повинно вийти 6 порцій.
5. Посипаємо сиром. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо приблизно 15-20 хвилин.
Смачного!