Крем-суп з гарбуза
З найзвичайнішого гарбуза можна приготувати абсолютно незвичайні страви. Причому чудовим буде як смак страви, так і її колір! Одним з варіантів пропонуємо Вам спробувати гарбузовий крем-суп.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Цибулю і часник очищаємо від шкірки і подрібнюємо. У глибокій сковороді (сотейнику) обсмажуємо спочатку цибулю, потім додаємо часник. Як тільки з’явиться сильний аромат часнику, додаємо нарізаний невеликими кубиками гарбуз і прожарюємо всю суміш до м’якості плода, постійно помішуючи.
2. Як тільки гарбуз став м’яким, вливаємо в сковороду бренді і прожарюємо вміст ще хвилин 5, щоб випарувався алкоголь.
3. Тепер додаємо натуральну морську сіль ТМ «Salute di Mare», чорний мелений перець і цукор. Зверху заливаємо курячим бульйоном, доводимо до кипіння і проварюємо 5-7 хвилин.
4. Отриману масу збиваємо з петрушкою і вершками за допомогою блендера. Повинна вийти однорідна консистенція супу.
5. Гарбузове насіння прожарюємо на сухій сковороді кілька хвилин. Сам суп, розлитий по тарілках, прикрашаємо петрушкою і подаємо до столу з насіннячками.
Смачного!