Овочевий суп
У складності приготування простіше овочевого супу може бути тільки овочевий салат. Тут все легко: вода, овочі та спеції. Про те, як приготувати неймовірно смачний овочевий суп, читайте далі…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Гриби промиваємо та нарізаємо на четвертинки. Коріння петрушки і селери очищаємо і крупно нарізаємо. Морквину очищаємо і нарізаємо кружечками.
2. У каструлю наливаємо 1.5 літра води і доводимо до кипіння. Додаємо трохи морської харчової солі ТМ “Salute di Mare”, чорного перцю і лавровий лист. Додаємо у воду гриби і варимо хвилин 10.
3. У цей час цибулину очищаємо і нарізаємо соломкою. Лук-порей нарізаємо на тонкі кільця. Перець очищаємо від насіння і нарізаємо на кільця або півкільця, дуже тонко. Пасеруємо цибулину, цибулю-порей і перець на вершковому маслі до м’якості.
4. У киплячий відвар коренів додаємо спасеровану цибулю і перець. Потім додаємо зелений горошок. Виймаємо лавровий лист з каструлі і викидаємо його.
5. Картоплю очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками, додаємо в суп. Цвітну капусту розбираємо на суцвіття, видаляємо жорсткі стебла і теж додаємо в каструлю. Чекаємо закипання, зменшуємо вогонь під каструлею, щоб суп злегка булькотів. Додаємо морську сіль і перець за смаком.
6. Варимо суп 15 хвилин, помішуючи час від часу. Перед подачею до столу обов’язково прикрашаємо зеленню петрушки і сметаною за бажанням.
Смачного!