Прозорий м’ясний бульйон
Прозорий м’ясний бульйон – це більш поживна альтернатива курячому бульйону. Він виходить більш наваристим і ситним, а по своїй універсальності для застосування не поступається звичному бульйону з курки. Про те, як приготувати прозорий і смачний м’ясний бульйон, читайте далі.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. М’ясо гарненько промиваємо, завантажуємо в велику каструлю і заливаємо холодною водою. Ставимо на великий вогонь. Перед закипанням зменшуємо вогонь і знімаємо всю піну, яка утворюється на поверхні. Накриваємо кришкою і варимо на слабкому вогні.
2. Через 1-1,5 години після закипання в бульйон додаємо корінь петрушки, очищені від лушпиння і промиті моркву і цибулину, перець, лавровий лист і натуральну морську сіль Крупну ТМ «Salute di Mare». Варимо 30 хвилин на маленькому вогні.
3. Після закінчення приготування м’ясо з бульйону витягаємо, а сам бульйон потрібно процідити, щоб він був прозорим.
Порада! Перед подачею до столу в бульйон можна повернути частину м’яса і додати рубаної зелені
Смачного!